Organizare evenimente festive organizare evenimente festive

Organizare evenimente festive

Pentru ca evenimentul dvs personal, fie el cununie civilă, nuntă, botez, cumătrie, zi de naştere etc să decurgă în cele mai bune condiţii şi să se desfăşoare într-un cadru plăcut, venim cu o gamă largă de echipamente şi accesorii menite pentru a acoperi cele mai diversificate şi pretenţioase nevoi şi cereri.

 
Vă punem la dispoziţie o varietate de pavilioane, de diverse mărimi, pentru un număr variat de invitaţi. Pavilioanele vor fi decorate după gusturile şi cerinţele dvs. Pentru a veni în sprijinul dvs, vă punem la dispoziţie Galeria foto pentru a vă inspira din câteva dintre cele mai reuşite evenimente organizate de către noi.

 
Acum vă puteţi chema invitaţii să petreacă în cele mai frumoase locuri, indiferent de anotimp.
Dispunem de instalaţii de încalzire menite a vă asigura confortul necesar, chiar şi pe timp de iarnă, într-un cadru natural şi plin de zăpadă.

nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort nunti la cort

Photo gallery of festive events

Request a Quote

You can request a quote, free, by using our form. The more accurate the information is, the more precise our quote will be. Request a Quote

You can request a quote, free, by using our form. The more accurate the information is, the more precise our quote will be.

captcha

Newsletter

Contact us

Virgilio World Events SRL

Address: Str. Avram Iancu 1, Bacău

Phones: +40747.98.24.49

+39.388.789.3461 (Italy)

E-mail: contact@virgilio-events.ro