Despre noi organizare evenimente festive, nunti la cort

Despre noi

Virgilio World Events a devenit un sinonim al calităţii pentru clienţii noştri existenţi, reuşind, încă de la înfiinţare, să demonstreze că serviciile furnizate corespund celor mai exigente cerinţe privind organizarea de evenimente.

Cu o vastă experienţă în domeniul organizării de evenimente festive (nunti la cort, petreceri private) și evenimente de afaceri(standuri,expozitii) de peste 12 ani în Italia, vom pune accent pe promptitudine şi seriozitate in relaţia cu dvs. Compania noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienţilor noştri actuali, ceea ce ne face să credem că şi dumneavoastră, clienţi din Bacău sau din ţară, veţi fi mulţumiţi de serviciile noastre.

Având în dotare o gamă largă de echipamente şi accesorii, vă putem oferi acele servicii de înaltă calitate prin care evenimentele dvs se vor diferenţia, iar invitaţii vor rămâne cu plăcuta amintire a unui eveniment bine organizat.

Evenimentele organizate de noi se vor desfăşura în cele mai bune condiţii, indiferent de locul şi data organizării sau de condiţiile meteo.

 

Serviciile oferite de noi sunt :

Request a Quote

You can request a quote, free, by using our form. The more accurate the information is, the more precise our quote will be. Request a Quote

You can request a quote, free, by using our form. The more accurate the information is, the more precise our quote will be.

captcha

Newsletter

Contact us

Virgilio World Events SRL

Address: Str. Avram Iancu 1, Bacău

Phones: +40747.98.24.49

+39.388.789.3461 (Italy)

E-mail: contact@virgilio-events.ro